CIZ 25 – maart 2024

Beste Medewerkers van CIZ,

Welkom op de site van be-draad!

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan om jezelf en elkaar nog beter te begrijpen en daarmee ook nog soepeler en effectiever te kunnensamenwerken. We gebruiken hiervoor het systeem; Human Design.

Op de ochtend van 25 maart willen we jullie graag meer leren over hoe energie ons beïnvloedt. Dit kan variëren van het absorberen van omgevingsenergie tot het herkennen van verbonden energievelden.

We zullen uitleggen hoe het systeem werkt, zodat je zelf conclusies kunt trekken over hoe dit voor jou van toepassing is.

Wat gaan we doen?

  • 10:00u – 11:00u: Introductie van hoe energie stroomt volgens het Human Design-systeem
  • 11:00u – 12:00u: Uitleg van basisprincipes
  • 12:00u – 12:30u: Bespreking van verschillen en verbindingen
  • 12:30u – 13:00u: Lunchpauze buiten
  • 13:00u – 14:00u: Bespreking van hoe energie het team beïnvloedt
  • 14:00u – 14:30u: Toepassen van energie en afsluiting

Daarnaast zullen we uitleggen hoe je je eigen ‘chart’ kunt maken, etc.

Om aan de training te kunnen beginnen, is het nodig om je persoonlijke Human Design-rapport te maken, waarbij de geboortetijd een cruciale rol speelt. We vragen je vriendelijk om je geboortetijd te achterhalen. Mocht je deze niet precies weten, geen zorgen! Doe een schatting en meld het even aan ons. Het is voor ons van groot belang om de meest relevante informatie te hebben voor het samenstellen van jouw persoonlijke Human Design.

Vul je gegevens, binnen 72 uur, in via onderstaande link, zodat we jouw Human Design-rapport kunnen voorbereiden voor de training:

Over de training:
Deze training biedt niet alleen inzicht in je eigen Human Design, maar ook in dat van anderen, waardoor de samenwerking binnen CIZ kan worden versterkt. We geloven sterk in de kracht van dit instrument om effectievere communicatie en harmonieuze samenwerking mogelijk te maken.

Waar:
de Steenfabriek, van Ginnekenweg 12, Udenhout.
(dit is dezelfde locatie als de vorige training)

Open chat
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?