Inzicht In Burn-Out

Voorkom en weer in balans

Leer begrijpen wat burn-out inhoudt. Hoe werkt je energie en de energie van anderen?

Het energieniveau dat je in je hebt, wisselt volop. Dat wordt ons niet echt geleerd. Soms heb je dus heb je veel of weinig energie en dit lange of juist korte tijd, dit zijn precies de elementen die bijdragen aan een sterke eigen basis en natuurlijk je gezondheid.

Waarom is het lastig om naar je lichaam te luisteren? Door je eigen energie chart te zien en die van anderen, leer je bewegen met het energieniveau dat bij je past en dat is vaak een hele grote opluchting. Naast direct je eigen energie, leer je ook dat je druk van buitenaf kan ervaren ongeacht of die druk ook echt voor jezelf bedoeld is. En wat doe je met de druk die je ervaart?

In deze training maken we energie praktisch. En daar heb je altijd wat aan. Je hoeft niets van Human Design te weten om in deze training te stappen. Wij weten genoeg om je een persoonlijke aanpak te geven die werkt voor jou als uniek individu, gewoon tijdens een groepstraining. Zodoende leer je veel van anderen en door de verschillen herken je je eigen talenten om ze dan volledig in te kunnen zetten.

De training leert je:

Hoe werkt energie in jou? Heb je lang veel energie of kortere tijd een explosie aan energie. En hoe ervaar je druk of niet? En hoe kan je deze kennis gebruiken om gezond te blijven. En hoe kan je anderen ermee helpen?

Welke aanvullingen kan je leren omdat je herkent waarvoor je gevoelig of beinvloedbaar bent en daarmee vaardigheden kan ontwikkelen die goed passen bij jouzelf.

Leer hoe de energie functioneert, bij jezelf en anderen en hoe jij kan brengen of halen wat er nodig is op dat moment. (groepsdynamiek beïnvloeden)

En gewoon brengen we je praktische tips bij die je in elke andere goede technische training ook zou krijgen.

Voor wie:

Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Het is niet nodig om kennis te hebben van presentatie en Human Design.

Ontdek andere trainingen

Contact

Begin vandaag nog

Telefoon

+31 6 4008 9002

E-mail adres

be-draad@be-draad.nl

Open chat
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?