Human Desig Op Jouw Zaak

Ondernemerschap training

Welke ondernemerslessen passen bij jou?

Als je een goed product hebt, of een mooie dienst, hoe krijg jij deze dan over de bühne? Door advertenties te zetten of juist via via? Heb je een team nodig? Of beter alleen starten? Eerst goed marktonderzoek doen, of gewoon beginnen en met vallen en opstaan? En met welke energie kan je dan het best je team aanvullen? 

Allemaal vragen die het gewone handboek ondernemen je helaas niet vertelt. Want ieder zijn eigen weg. En wat die weg in ondernemerschap voor jou inhoudt, kan je hier leren.  Leer begrijpen hoe je het best onderneemt. Hoe krijg je dingen gedaan? In een wereld waar alles energie is, kan je maar beter snel leren om samen te werken met die energie.  In deze training maken we ondernemerschap persoonlijk en praktisch. En daar heb je altijd wat aan.

Herken welke talenten je zelf al hebt, als concepten creëren, onderhandelen, projecten starten en afmaken, story telling. Herken jezelf als ondernemer.  Je hoeft niets van Human Design te weten om in deze training te stappen. Wij weten genoeg om je een persoonlijke aanpak te geven die werkt voor jou als uniek individu, gewoon tijdens een groepstraining. Zodoende leer je veel van anderen en door de verschillen herken je je eigen talenten om ze dan volledig in te kunnen zetten. 

De training leert je:

Welk talent heb je al in je? En hoe kan je die gebruiken om een succes te maken van je eigen business. Hoe besluit je en hoe werk je samen en wat moet je gewoon alleen doen? Hoe wordt je marketing zo authentiek mogelijk.  

Welke aanvullingen kan je leren omdat je herkent waarvoor je gevoelig of beïnvloedbaar bent en daarmee vaardigheden kan ontwikkelen die goed passen bij jouzelf.

Leer hoe de energie functioneert, bij jezelf en anderen en hoe jij kan brengen of halen wat er nodig is op dat moment. (groepsdynamiek beïnvloeden)

En gewoon brengen we je praktische tips bij die je in elke andere goede technische training ook zou krijgen.

Voor wie:

Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Het is niet nodig om kennis te hebben van presentatie en Human Design.

Ontdek andere trainingen

Contact

Begin vandaag nog

Telefoon

+31 6 4008 9002

E-mail adres

be-draad@be-draad.nl

Open chat
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?