Versterk jouw communicatiestijl

positief spreken

Leer begrijpen wat communicatie inhoudt

En dat communicatie energie is. Niet alleen de energie van spreken, maar vooral de energie van emotie. En als je de emotie van een ander kan herkennen, en die van jezelf, dan wordt spreken zo boeiend. Want behalve de woorden horen, kan je ze dan ook voelen. Reageer je bijvoorbeeld snel omdat je veel druk voelt? In deze training maken we energie praktisch. En daar heb je altijd wat aan. 

Dus maak gebruik van taal en zeker ook van emotie om je uit te drukken. Herken welke talenten je zelf al hebt, als luisteren, concepten verbeeldend uitleggen, avonturen navertellen. Herken je eigen communicatiestijl. Je hoeft niets van Human Design te weten om in deze training te stappen.

Wij weten genoeg om je een persoonlijke aanpak te geven die werkt voor jou als uniek individu, gewoon tijdens een groepstraining. Zodoende leer je veel van anderen en door de verschillen herken je je eigen talenten om ze dan volledig in te kunnen zetten.

De training leert je:

Welk communicatietalent heb je al in je? En hoe kan je die gebruiken om juist jezelf zo helder en authentiek mogelijk uit te drukken. 

Welke aanvullingen kan je leren omdat je herkent waarvoor je gevoelig of beinvloedbaar bent en daarmee vaardigheden kan ontwikkelen die goed passen bij jouzelf.

Leer hoe de energie functioneert, bij jezelf en anderen en hoe jij kan brengen of halen wat er nodig is op dat moment. (groepsdynamiek beïnvloeden)

En gewoon brengen we je praktische tips bij die je in elke andere goede technische training ook zou krijgen.

Voor wie:

Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Het is niet nodig om kennis te hebben van presentatie en Human Design.

Ontdek andere trainingen

Contact

Begin vandaag nog

Telefoon

+31 6 4008 9002

E-mail adres

be-draad@be-draad.nl

Open chat
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?