Van Spiriwiri naar Mainstream!

24 nov 2023

Ontdek de Magie van Jouw Unieke Ontwerp
In een wereld die nu wel wat verbinding en zachtheid kan gebruiken, groeit de aandacht voor Human Design. Dit systeem geeft een dieper begrip over jezelf, en helpt daarmee de verzoening van schijnbare tegenstellingen. Het is jouw innerlijke gids, jouw sleutel tot authentiek leven en persoonlijk leiderschap.

Gelukkig wordt Human Design steeds meer omarmd. De inspirerende pionier Barbara Le Noble heeft hierin een belangrijke rol gehad en heeft de waardevolle brug geslagen naar het onderwijs. (link naar haar boek: XXX) Haar werk markeert een verschuiving van het spirituele domein naar de alledaagse realiteit, en ze staat niet alleen. Trainers over de hele wereld omarmen de methode van Human Design, zoals laatst ook geschreven in het tijdschrift Happinez. Deze opkomst van Human Design in de mainstream getuigt van de groeiende erkenning van de kracht ervan in ons dagelijks leven.

Be-draad: Human Design op de zaak.
Bij be-draad begrijpen we de kracht van Human Design en we delen deze magie met jou. Wij bieden je de sleutel tot de taal van Human Design, een taal die niet alleen inzicht in jouw eigen energie geeft maar ook de deuren opent naar een snelle verbinding met anderen. Deze reis gaat dus om zelfontdekking en over het snel begrijpen van de diversiteit om je heen. En past daarom perfect als tool voor teams, zo leren mensen beter samenwerken en hun eigen energie beter gebruiken.

Dus laten we deze ontwikkeling van spiriwiri naar mainstream verder doorzetten, zodat Human Design als praktische tool velen bereikt. Dat het niet alleen een verschuiving is, maar een transformatie in samenwerken.

Open chat
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?